Efteråret 2023

I løbet af efteråret er der blevet arbejdet videre med den ombyggede strækning mellem Taastrup og Vordingborg. Det har i disse måneder primært handlet om landskab, således er alle de nye skinner blevet patineret, der er blevet lagt ballast, samt alt den grundlæggende konstruktion til landskab, er blevet bygget op.

På Vordingborg station er der blevet arbejdet med signalerne. Ved ca. halvdelen af signalerne var der blevet byttet om på ledningerne, enten til signalet og/eller til sportavlen. Så det har været noget af et arbejde af få styr på det. Desuden er alle hovedsporveje blevet indtastet i vores PC-program, så det nu er muligt at sætte togveje.

Endelig fik vi lavet en grundig oprydning af lokalet i slutningen af november, som bar tydeligt præg af det sidste halve års byggearbejde.

På den sociale front, var 5 medlemmer af klubben på udflugt til Hässleholms Modelljärnvägsförening lørdag d. 28. oktober, hvor de havde deres årlige Tågmarknad. En rigtig hyggelig tur.

Den 14. november var hele klubben på besøg hos Dansk Model Jernbane Klub i deres Albertslund afdeling, hvor to af vores medlemmer også er medlemmer. Rigtig spændende at se deres anlæg selvom det er i skala 0. Desværre for DMJK skal de fraflytte deres lokaler i 2024, så det var derfor ved at være sidste chance for at se anlægget i drift.