Vinteren 2013/2014

Vinterens store projekt har været at flytte Vordingborg station, hen til den plads som var tiltænkt Gedser station, mens den kommende Gedser station å skal havde den plads Vordingborg har haft. Grunden til denne flytning er at vi derved undgår at skulle kravle under banen for at kunne komme ind til Gedser.

Vi har derfor først revet den gamle træskelet hvor Gedser skulle havde ligget på ned, pga. det var skævt og ikke passede i størrelsen. Derefter har vi så opbygget et nyt træskelet til Vordingborg. Derefter har vi måtte dele Vordingborg station i 2 dele, da den ellers ikke kunne komme ind på pladsen, pga. der står nogle træstolper i vejen, og derefter samle Vordingborg station igen.

Vi har ikke lagt Vordingborg station helt på plads, da vi har besluttet at montere alle signaler på stationen mens den alligevel står højkant, da det går arbejdet meget nemmere. Så det vil blive gjort i starten af foråret. Inden Vordingborg station blev delt, havde vi begyndt at patinere de spor som ikke ville blive påvirket af delingen.

Desuden går det også fremad med udviklingen af vores software program som skal styre sporskifter og signalerne på anlægget.