Vinteren 2021/2022

December var en lidt stille måned, især pga. Omikron varianten af Covid-19, hvilket gjorde at flere medlemmer måtte melde fra pga. at de var i selvisolation samt ikke ville smittes op til jul. Så året juleafslutning blev kun for få medlemmer.

Det blev der så taget revanche for i januar, hvor der blev lagt mange kræfter i at få bygget den nye opstillingsbanegård (Gedser). Den blev lige klar til køreaften den sidste torsdag i januar, mens de afsluttende arbejder blev gjort færdig i løbet af februar måned.

Arbejdet med at bygge stationsbygningen til Orehoved station, blev startet op igen i februar måned, men god fremdrift. Desuden bliver der også arbejdet på landskabet på Orehoved station, samt strækningen mellem Vordingborg og Orehoved.

Endelig er arbejdet med at få daglyssignalerne på Vordingborg station til at virke startet i februar. De blev installeret for flere år siden, men har ikke virket. Det viste sig at signaldekoderne fik for lidt strøm, så de kun lyste, men ikke ville modtage signalerne fra centralen. Efter vi fandt ud af det, er vi begyndt at lægge dem ind i vores computerprogram, som styre togvejene.